Graf- en gedenkstenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Graf en gedenkmozaïek

 

Aventurijn maakt grote en kleine grafmonumenten. Deze kleine grafsteentjes kunt u op een graf of gedenksteen leggen. Blijvende bloemen, een hart of een andere afbeelding. Ik maak deze kleine mozaïeken op een mooie natuursteen.

De stenen zijn ruw en ongepolijst en krijgen een kleurig glasmozaïek. je kunt ze in de kleuren kiezen die iemand mooi zou hebben gevonden. Vaak bevatten ze half edelstenen.

De prijzen van de de kleine stenen variëren van €37,50 tot €45,- afhankelijk van  het patroon en de grootte van de steen. Afbeelding in mozaïek op leisteen kosten ongeveer €95,-  zoals de duif. Het is afhankelijk van de grootte van de steen en daardoor ook het mozaïek. De kleur van de steen is ook zelf te kiezen. Een donkere steen op een licht graf of een lichte op een donkere gedenksteen.


In het atelier is ook ruimte om een gedenksteen te maken voor een overleden geliefde. Zeker in deze tijd waarin het moeilijk gemaakt wordt om afscheid te nemen. Met regelmaat  komen familieleden bij elkaar om een gedenksteen te maken voor hun overleden ouder of ander familielid. Dit wordt in een mooie respectvolle atmosfeer gedaan. Een bijzondere manier om een laatste cadeau te maken voor uw geliefde. Het proces wordt helemaal begeleid 

Vraag gerust naar de mogelijkheden