Home

 
 
 
 

 


 

 
Afbeelding invoegen
 

 
  

Welkom bij Aventurijn Mozaïek


Aventurijn Mozaiekatelier verzorgt workshops, cursussen en mozaiek in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren. 
 
 
 DIT JAAR BESTAAT AVENTURIJN 15 JAAR EN JE KUNT EEN AANTAL FEESTELIJKE AANBIEDINGEN VOLGEN VIA DE NIEUWSBRIEF. HELAAS WORDEN DEZE ACTIVITEITEN VOOR ONBEPAALDE TIJD UITGESTELD. ALS ALLES WEER GEWOON IS GAAN WE HET INHALEN. WE WENSEN IEDEREEN STERKTE IN DEZE ONGEWONE TIJD
 
 
  in verband met het virus zijn alle workshops voor onbepaalde tijd afgelast.
 
Omdat we op dit moment even geen workshops geven, en cursisten  en andere belangstellenden toch graag een mozaiek blijven maken, hebben we onze mozaiekpakketten uitgebreid. Je kunt aan de slag met een eenvoudig pakket, en een pakket dat iets meer uitdaging nodig heeft. Voor kinderen is er het meer eenvoudige pakket, met een leuk resultaat . Heb je een leuk idee voor een mozaiek om te maken neem dan gerust contact op. We kunnen dan met je mee denken of we het materiaal ervoor kunnen leveren. Veel maakplezier. 
HIGH TEA EN MOZAIEK

  Dit is een aanbieding speciaal voor het 15 jarig bestaan van Aventurijn

Een workshop mozaïek in combinatie met een high tea. Je komt om 13.00 uur en we starten met de workshop. De workshop duurt ongeveer twee en een half  uur en je maakt een  mozaïek. Terwijl je de laatste hand aan je mozaïek legt, komt er een heerlijke high tea op tafel. Huisgemaakte appeltaart, scones, brownies. Maar ook bonbonnetjes en soesjes. Voor de liefhebber van hartige lekkernijen zijn er wraps, kleine hartige sandwiches en bladerdeeg hapjes. Natuurlijk met zoveel biologische thee als je maar wil.  Je betaalt op 25 april i.p.v € 69,- de aanbiedingsprijs van € 60,- De workshop is nog niet terug te vinden in het workshop menu. Maar je kunt je opgeven. Voor vragen kun je bellen 0320 254149 of  06 35310019 of mailen

 

 

Welkom bij Aventurijn Mozaïek

Aventurijn Mozaiekatelier verzorgt workshops, cursussen en mozaïek in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Aventurijn Mozaïek is te vinden aan de Donaustraat 177 8226 LD in Lelystad.

AL vijftien jaar geven wij workshops en cursussen  in mozaïek. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij onze cursisten  die professionele begeleiding geven die zij nodig hebben. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er een goede sfeer is en dat het gezellig is  Wij hebben  een leuk atelier waar we onze lessen geven. Je bent van harte welkom, en je kunt op zaterdagmiddag gerust eens binnenlopen en inspiratie opdoen

Openingstijden: Zaterdag  van 12.00 uur tot 16.00 uur. En natuurlijk op

afspraak :0320-254149   0635310019
 

 

 Aventurijn geeft ook workshops op locatie. Voor groepen gelden andere tarieven. Neem voor meer informatie even contact op

 

Mozaïekpakket


Op zoek naar een origineel kado?
AVENTURIJN heeft verschillende mozaiekpakketten.
Neem gerust even contact op of kom even langs.
 


HET CURSUSAANBOD VOOR DE LENTE
(De meest bezochte workshops zijn de dagworkshop- en de basisworkshop glasmozaïek.)
        
Basisworkshop glasmozaïek   
  zaterdag : 4, 11, 18, 25 April  2, 9, 16, 23 mei
 
Basisworkshop tegelmozaïek 
  zaterdag: 4, 11, 18, 25 April  2, 9, 16, 23 mei
  
Dagworkshop glasmozaïek 
  zaterdag: 4, 11, 18, 25 april 2, 9, 16, 23 mei


Dagworkshop tegelmozaiek
Zaterdag : 4, 11, 18, 25 april 2, 9, 16, 23 mei
 

- Cursus tafelblad:                


- Cursus Oosters Altaartje: 
 - Cursus grote spiegel:       

Voor groepen zijn andere data in overleg mogelijk. Ook avonden en door de week.

Reserveer hier je cursus.Cursus Nana ( dikke dames ) maken à la Niki de Saint Phalle

We maken in een cursus van 3 dagdelen deze vrolijke vrouwenbeelden met een maatje meer. Je kunt deze cursus ook in een weekend maken. Start zaterdag om 10.00 uur en de cursus is dan zondagmiddag om 13.00 afgelopen. Inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner. Lijkt dit je leuk?

Voor de cursusinformatie ga naar het cursusmenu.

  


 

 
Afbeelding invoegen         Afbeelding invoegen
 

Mozaïekbank gemaakt voor het 30 jarig jubileum van een wijk in Lelystad. De afmeting is 3 meter lang en 1 meter diep. De onthulling werd gedaan door de burgemeester van Lelystad. De bank is een onderdeel van een project. Er hoort een pad bij van gemozaiekte trottoirtegels Een mooi kleurig geheel.


 
 
 

Mozaiek atelier Aventurijn geeft workshops mozaiek, mozaiekcursussen, teamuitjes in mozaiek, maar ook teambuilding bijeenkomsten. Maakt opdrachten in mozaiek voor particulieren, organisaties en bedrijven. Een workshop op locatie of in ons gezellige atelier met een lekkere lunch. Maar je kunt ook denken aan een mooi Cadeau voor iemand die met pensioen gaat, en afscheid neemt van zijn/ haar werkende leven. Je feliciteerd die persoon met een kunstwerk op maat gemaakt in mozaiek.
 
Heb je wel eens gedacht aan een teambuilding bijeenkomst, waar je met je collega's  een of meerdere kunstwerken maakt van glasmozaiek? Voel hoe inspirerend dit is om te doen.  Welkom bij Aventurijn mozaiek. 

                                              Mozaiekatelier

Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen

 

 
9 maanden mozaiek
 
Aventurijn voert je zwangere buik uit in mozaiek.
Een blijvende herinnering aan een bijzondere periode van je leven.

 

 

 

 

 

 

 

 
Speciale workshop glasmozaiek
 
We maken een electrische wandlamp.
Het effect van glas op glas is geweldig, zeker wanneer de lamp aan is.

Data:             tijdens alle dagworkshops glasmozaiek

Plaats:          Mozaiekatelier Lelystad

Inclusief:       te mozaïeken ondergrond

                     Tiffanyglas, glasnuggets, lijm en voegmiddel

                     koffie/thee & koek

                     tussen de middag een lekkere lunch

Prijs:             € 85,-